Информация за доставка


ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ НА ПОРЪЧАНИТЕ СТОКИ


1. ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ

1.1. След като в www.baby-bg.com постъпи поръчка от Потребител, автоматизираната система на електронния магазин уведомява Потребителя с имейл за успешно приетата поръчка.

1.2. Доставка се прави само на успешно приети поръчки. При опаковане на поръчаната стока, потребителят бива уведомяван , че стоката се предава на куриер за транспортиране до съответния адрес.

1.3. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.

1.3.1. Обикновена доставка - в срок до 3 (три) работни дни от момента на потвърждаването на поръчката.

1.3.2 При желание от страна на Потребителя потвърдената поръчка може да се изпрати експресно за следващия работен ден като има допълнително заплащане за услугата.

1.4. Продавачът използва за доставки куриерска фирма “Спиди” АД (Speedy) или "Еконт", като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа.

1.5. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес или до офис на „Спиди“ АД или "Еконт", в съответния град.

1.6. Цената за доставка е 5 лв. за цялата страна за повечето единични пратки. За обемни и тежки претки системата изчислява цената за доставка. Моля обърнете внимание на реда в който е записана цената. При покупки  над 100 лв. доставката е безплатна за артикули които не са на промоция.

1.7. Безплатната доставка не важи, за храни, санитарни принадлежности и козметика.

1.8. При желание от страна на Потребителя за експресна доставка/ в рамките на следващия работен ден/ цената за доставка е 6 лв.

1.9. Всяка пратка е застрахована, като застраховката е за сметка на Продавача.

1.10. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на „Спиди“ АД или "Еконт" да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.


2. ПЛАЩАНЕ

2.1. Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по два начина, като независимо от избрания начин на плащане сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.

2.1.1. С „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката;

2.1.2. С банков превод по сметка на Продавача:

Банка ЕКСПРЕСБАНК
IBANBG95TTBB94001527116333

BIC:TTBBBG22

2.2. За всяка поръчана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката.